Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
minipizza's met spinazie

minipizza's met spinazie

en mozzarella

Ca. 10 min. (plus 1,5 uur rijstijd)
4
personen

Lekker voor de lunch of tussendoor.

Ook Lekker (met)

180 g volkoren speltbloem
200 ml water
heel klein snufje zeezout
gestoomde graatvrije makreel
biologische tomatensaus
groene groenten naar keuze, bijv. courgette, broccoli, spinazie
groene, kruiden naar keuze, bijv. basilicum
rucola
30 g zachte geitenkaas
klein handje haricots verts (gedopt en in kleine stukjes gesnipperd)
extra nodig: rond bakblik
0 0
speltpizza met groentesaus

speltpizza met groentesaus

makreel en geitenkaas
Voorgerecht
ca. 40 min
1
personen
45 g gist, 350 ml lauw water, 750 g bloem, 1 snuf zout, 100 g suiker, 250 g blauwe druiven, 2 takjes verse rozemarijn, 4 el extra vergine olijfolie, 3 tl grof zout
0 0
schiacciata met druiven

schiacciata met druiven

en rozemarijn
Lunch
Ca. 1 uur + 1.5 uur rijzen
6
personen
Pizzadeeg:
200 g "pizza" bloem (tipo 00) of tarwebloem
3 g gedroogde gist (of 12 g verse gist)
Topping:
6 groene asperges
1 kleine courgette
2 tenen knoflook
2 a 4 el tomaten sugo (saus)
2 lente-uitjes
2 takjes oregano (of 1 el gedroogde)
1 bol mozzarella
stukje Parmezaanse kaas
1 el kappertjes
1 bosje rucola en/of waterkers
grote bakplaat en bakpapier
peper en zout
extra vergine olijfolie
0 0
groene veggie pizza

groene veggie pizza

Hoofdgerecht
ca. 50 min
2
personen
pizzette:
200 g witte bloem
6 g droge gist of 12 g verse gist
125 ml handwarm water
zout
6 el tomaten sugo (gezeefde tomaten, potje)
gedroogde oregano
6 kleine eieren
pesto
Genovese:
1 bos basilicum (70 g)
20 g pijnboompitten
40 g Parmezaanse kaas (ca. 6 el)
20 g pecorino (ca. 3 el)
2 tenen knoflook
ca. 150 ml extra vergine olijfolie
extra nodig: keukenmachine of vijzel
0 0
pizzette met ei

pizzette met ei

en homemade pesto genovese
Borrel en Snack
ca. 65 min
6
personen

Recent bekeken