Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
cantharellentaart

cantharellentaart

met gruyèrekaas en salie

ca. 60 min
4
personen

Lekker met een gemengde salade met geroosterde noten.

Ook Lekker (met)

4 biologische worstjes
200 g kastanjechampignons
scheut olijfolie om in te bakken
6 sprietjes bieslook
4 - 5 biologische eieren
scheutje room
snufje zout en peper
100 g Gruyère kaas
èn biologisch brood om erbij te serveren
0 0
omelet

omelet

met kastanjechampignons
Lunch
ca. 15 min
2
personen
deeg:
200 g bloem
100 g boter
1 tl zout
1 el water
vulling:
500 g witte uien
2 el olijfolie
150 g Gruyère
1 ei
250 g crème fraîche
snufje zout en peper
extra: een grote lage bakvorm
0 0
witte uienkoek

witte uienkoek

met gruyère
Voorgerecht
ca. 25 min
4
personen
200 g Gruyère
200 g Tynjetaler (als alternatief voor Emmentaler)
200 g Hollandse belegen kaas
1 teen knoflook
300 ml frisse witte wijn
maïzena
brood
verse kruiden als peterselie, bieslook, dille etc.
1 el olijfolie extra vergine
grissini (soepstengels)
rookvlees
cornichons (kleine zoute augurkjes)
0 0
kaasfondue met bieslook

kaasfondue met bieslook

Hoofdgerecht
ca. 15 min
6
personen

Recent bekeken