Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
klassiek gestoofd wild konijn

klassiek gestoofd wild konijn

uit de oven

ca. 120 min
4
personen

Tip: eten met zachte aardappelpuree bereid met olijfolie.

Ook Lekker (met)

4 kleine boutjes van (tam) konijn
1 glas witte wijn
1/2 blik tomaten
1 tl gemalen komijn
zout
rode peper
1 in stukken gesneden, ingemaakte citroen (Marokkaanse winkel)
1 blikje kikkererwten
1 courgette
0 0
konijn met ingemaakte citroen

konijn met ingemaakte citroen

en kikkererwten
Hoofdgerecht
ca. 35 min
2
personen
2 kleine hazenruggen (of 1 grote)
2 el olijfolie
1 sjalotje
200 ml wildfond
1 tl sherryazijn
1 sinaasappel
1 bosje verse tijm
500 g raapjes
50 g roomboter
zout en peper
0 0
hazenrug

hazenrug

à l’orange
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
4 konijnen voorboutjes
½ l olijfolie
2 el extra vergine Italiaanse olijfolie
1 struik cavolo nero (palmkool)
1 teentje knoflook
1 klein uitje
½ tl venkelzaad
4 el aïoli (zelfgemaakt of kant en klaar)
snufje zout en (rode) peper
0 0
Gekonfijt konijn

Gekonfijt konijn

met cavolo nero en aïoli
Hoofdgerecht
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken