Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
klassiek gekookte mosselen

klassiek gekookte mosselen

ca. 15 min
4
personen

Lekker met stokbrood en biologische kruidensaus van 1 deel mayonaise, 1 deel yoghurt en fijngesneden peterselie en bieslook.

Ook Lekker (met)

4 kropjes little gem, 500 g verse mosselen, 1 rode ui, 1 bosje verse dille, een paar stengels bieslook, 1 bosje bladpeterselie, 1 el kappertjes, 1 tl witte wijnazijn, 3 el Italiaanse olijfolie, zout en peper
0 0
salade van little gem

salade van little gem

en mosselen
Voorgerecht
ca. 20 min
4
personen
1 kg Zeeuwse mosselen
1/2 rode paprika
klein bosje bieslook
1 zakje mosselgroente
1 glas witte wijn
2 dl room
1 potje pimenton (gerookt paprikapoeder)
0 0
gegratineerde romige mosselen

gegratineerde romige mosselen

met pimenton
Voorgerecht
ca. 45 min
2
personen
300 g biologische kipvleugeltjes
olie om in te bakken
1 kleine ui
2 tenen knoflook
1 rode peper
1 rode paprika
500 g arroz (paellarijst)
1 blik tomatenblokjes (400 g)
ca. 1, 2 l visbouillon
1 envelopje saffraan
200 g doperwten (diepvries)
300 g gemengde gefileerde Hollandse vis zonder vel (harder, tongschar, schelvis)
ca. 12 mosselen
1 scheut witte wijn
100 g chorizo
100 g Hollandse garnalen
1 citroen
2 takjes platte peterselie, fijngehakt
extra nodig grote hapjespan of paellapan
0 0
paella

paella

met Hollandse vis
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen

Recent bekeken