Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
kippensoep met lente-ui

kippensoep met lente-ui

en citroen

ca. 50 min
4
personen

Tip: voeg fijne mosterd toe voor extra pit.  

Ook Lekker (met)

200 g rauwe Chinese garnalen (diepvries)
1 teen knoflook
2 cm verse gember
1 l biologische kippenbouillon (van blokjes)
1 el bakolie
25 g soeoen (rijstvermicelli)
200 g bloemkool
1 citroenblaadje (djeroek poeroet)
1 bosje selderij of koriander
0 0
kippensoep

kippensoep

met garnalen en bloemkool
Voorgerecht
ca. 20 min
4
personen
2 (biologische) kippenpoten, 1 stengel sereh (citroengras), ½ tl kurkuma (geel-wortel), zout en peper, 100 g rijstnoedels, 1 ui, 1 stukje (ca. 3 cm) verse gember, 2 tenen knoflook, 1 el zonnebloemolie, 4 eieren, 100 g taugé, ½ spitskooltje, 2 el gebakken uitjes, 1 el sambal naar smaak, 1 klein bosje verse koriander, extra nodig: keukenmachine of vijzel
0 0
soto soep

soto soep

met spitskool
Hoofdgerecht
ca. 40 min
4
personen

Recent bekeken