Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
kippensoep

kippensoep

met garnalen en bloemkool

ca. 20 min
4
personen

Hartverwarmend lekker soeppie. Zo klaar.

Ook Lekker (met)

2 kleine, dunne courgettes, 1 bosje radijs, 150 g lamsoren, 1 stukje bloemkool, 1 tl sumac*, 1 tl witte wijnazijn, 2 el Italiaanse olijfolie, zout en peper
0 0
l

l

lamsoor en geraspte bloemkool
Voorgerecht
ca. 15 min
4
personen
1 bloemkooltje (400 g)
1 kleine flespompoen (400 g)
1 kleine ui
2 tenen knoflook
2 cm verse gember
3 el bak olie
½ tl chilipoeder
1 tl kunjit (gemalen geelwortel)
1 tl ketoembar (gemalen koriander zaad)
1 el garam masala (Indiaas specerijen mengsel)
1 volle el tomatenpuree
zout
½ el zwart sesamzaad
Raita:
1 kleine rode ui
1 el verse koriander
2 el verse munt
150 ml Bulgaarse yoghurt
zout
1 el citroensap
Naanbrood:
225 g tarwebloem
1 el basterdsuiker
1 el droge gist
60 g gesmolten boter
2 tl zout
1½ dl lauw water
olie om te bakken
1 bosje verse koriander
0 0
bloemkool/pompoencurry

bloemkool/pompoencurry

met home made raita en naanbrood
Hoofdgerecht
ca. 45 min. ( 1 uur incl. raita en naanbrood zelf maken)
4
personen
2 sneetjes witbrood zonder korst, 2 el room, 200 g zalmfilet, 200 g witvisfilet (bijv. schelvis), 1 ei, zout en peper, 2 l groentebouillon (van een blokje), 200 g bospenen, 100 g verse gedopte tuinbonen, 100 g verse gedopte doperwten, 100 g broccoli, 100 g bloemkool, 1 bos lente-ui, 150 g verse spinazie, 1 bosje peterselie, 1 bosje bieslook, extra nodig: keukenmachine
0 0
voorjaarsgroenten soep

voorjaarsgroenten soep

met visballen
Voorgerecht
ca. 40 min
4
personen

Recent bekeken