Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
kerstbrood met krenten

kerstbrood met krenten

rozijnen en amandelspijs

ca. 2 uur en 30 min.
6
personen

Ook Lekker (met)

wafels: 3 eieren, 2 el suiker, 410 ml melk, 240 g bloem, 2 tl bakpoeder, ½ tl zout, 110 g boter
topping: 300 g vossebessen, 100 g suiker, 1 zakje vanillesuiker, ¼ l slagroom, 2 el suiker, poedersuiker
extra nodig: wafelvormen
0 0
wafels

wafels

met compote van vossebessen en room
Ontbijt
ca. 30 min
2
personen
180 g fijne kristalsuiker
180 g roomboter
1 tl Chinese 'five spice powder'
1 groot ei
50 g geconfijte gemberbolletjes (ca. 3 el)
snuf zout
300 g zelfrijzend
bakmeel poeder
suiker
extra nodig: keukenmachine
koekvormstekertjes
bakpapier en deegroller
0 0
kerstkoekjes

kerstkoekjes

met gember
Desserts
ca. 55 min
8
personen
Voor het deeg:
325 ml melk
5 kardemompitten of 1 tl gemalen kardemom
60 g boter
525 g bloem + 2 el bloem om uit te rollen
100 g suiker
mespunt zout
1 zakje droge gist (7 g)
Voor de vulling:
70 g zachte roomboter
70 g suiker
2 el kaneel (10 g)
1 ei
greinsuiker (ook wel parelsuiker) van de bakker
extra nodig: anti-aanbak bakplaat of bakpapierkwast
5 1
Zweedse kanelbullar

Zweedse kanelbullar

kaneelbroodjes
Ontbijt
ca. 80 min.
4
personen

Recent bekeken