Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
kalfsrollade met rodewijn-jus

kalfsrollade met rodewijn-jus

ca. 80 min.
8
personen

Lekker met aardappelpuree en ratatouille.

Ook Lekker (met)

1 aubergine
1 courgette
2 lekkere tomaten
1 rode ui
1/2 teen knoflook
2 scharreleitjes
scheutje olijfolie
snufje zout en peper
0 0
koude ratatouille

koude ratatouille

met ei
Lunch
ca. 10 min
2
personen
3 takken rozemarijn, 1 mooi stuk biologisch varkensvlees (ca. 800 g) om te braden, fricandeau of rollade (vraag de slager), olijfolie en boter om mee te bakken, 4 bieten (eventueel rode en gele), 2 tenen knoflook, 1 à 2 bloedsinaasappels, zout en peper
0 0
varkensgebraad met geroosterde biet,

varkensgebraad met geroosterde biet,

bloedsinaasappel en rozemarijn
Hoofdgerecht
ca. 80 min
4
personen

Recent bekeken