Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
huisgemaakt mocca-ijs

huisgemaakt mocca-ijs

met vanille

ca. 15 min
4
personen

Zelfgemaakt koffie-ijsje. Heerlijk tussendoor of als nagerecht.

Ook Lekker (met)

60 g hazelnoten
500 g verse zoete kersen
1 chilipeper
3 takjes munt
1 scheut witte wijn
1 liter goede kwaliteit vanilleroomijs
0 0
vanille-ijs met kersen

vanille-ijs met kersen

hazelnoot en munt
Desserts
ca. 15 min
4
personen
Mangosorbet: 500 ml gepureerde mango (ongezoet), 1 citroen, 175 g suiker, 175 ml water of fruitige witte wijn (Sauvignon), extra nodig: ijsmachine
Frambozensorbet: 500 ml gepureerde frambozen (ongezoet), 175 g suiker, 175 ml water of fruitige witte wijn (Sauvignon), extra nodig: ijsmachine
0 0
sorbetijs

sorbetijs

van mango en frambozen
Desserts
ca. 60 min
8
personen
200 ml slagroom
100 g donkere basterdsuiker
100 g roomkaas (MonChou)
70 ml afgekoelde espresso (Blanche Dael Caffè Ristretto)
6 à 8 espresso glaasjes of kopjes
caramelsiroop (Blanche Dael, Routin siroop caramel)
1 el vers gemalen espressobonen (Blanche Dael Caffè Ristretto)
mixer
0 0
Espresso semifreddo

Espresso semifreddo

met caramelsiroop
Desserts
ca. 15 min, + 3 uur vriestijd
6
personen

Recent bekeken