Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
‘slow cook’ lamsschenkeltjes

‘slow cook’ lamsschenkeltjes

met steranijs, venkel en bietjes

Ca. 3,5 uur inclusief stoven
4
personen

Lekker langzaam stoofje. En tussendoor tijd zat om helemaal zen te worden.

Ook Lekker (met)

300 g diverse paddenstoelen( pied de mouton, cepes (eekhoorntjesbrood)
2 sjalotten
1 el olijf(bakolie)
1½ dl eenvoudige rode wijn
1½ dl rode port
1 pot kalfsfond (400 ml)
¼ sinaasappel (de schil ervan)
4 takjes tijm bij elkaar gebonden
1 rozetje steranijs
0 0
paddenstoelenrode wijn-jus

paddenstoelenrode wijn-jus

met steranijs
Bijgerecht
ca. 20 min
4
personen
ca. 2 kg hele lamsschouder, 1 biologische citroen, 1 grote teen knoflook, 3 takjes rozemarijn, 1 el grof zeezout, grof gemalen peper, 2 stuks steranijs, 4 el olijfolie, 75 g gedroogde vijgen, 75 g dadels
0 0
'slow roasted'

'slow roasted'

lamsschouder
Hoofdgerecht
ca. 10 min. (+ ca. 4½ uur oventijd)
4
personen

Recent bekeken