Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
pompoenstoof met spinazie

pompoenstoof met spinazie

tomaat, kikkererwt en peer

ca. 40 min
4
personen

Op 11-11 is het Dag van de Duurzaamheid, een uitgelezen moment om te ervaren dat verantwoord ook leuk en lekker is. Weet jij al wat je kookt die dag? ZTRDG helpt je graag een handje met een speciaal recept: een zacht, smeuïg stoofpotje van pompoen, tomaat, kikkererwt, peer en spinazie. 

Ook Lekker (met)

4 portobello's
olijfolie om te bakken
200 g pompoen (geschild)
1 teen knoflook
verse tijm zout en peper
200 g zachte geitenkaas
250 g quinoa
1 el boter
1 handje walnoten
1 bos rucola
extra vergine olijfolie
balsamicoazijn
0 0
Gevulde portobello

Gevulde portobello

met quinoa en walnoten
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
1 bloemkooltje (400 g)
1 kleine flespompoen (400 g)
1 kleine ui
2 tenen knoflook
2 cm verse gember
3 el bak olie
½ tl chilipoeder
1 tl kunjit (gemalen geelwortel)
1 tl ketoembar (gemalen koriander zaad)
1 el garam masala (Indiaas specerijen mengsel)
1 volle el tomatenpuree
zout
½ el zwart sesamzaad
Raita:
1 kleine rode ui
1 el verse koriander
2 el verse munt
150 ml Bulgaarse yoghurt
zout
1 el citroensap
Naanbrood:
225 g tarwebloem
1 el basterdsuiker
1 el droge gist
60 g gesmolten boter
2 tl zout
1½ dl lauw water
olie om te bakken
1 bosje verse koriander
0 0
bloemkool/pompoencurry

bloemkool/pompoencurry

met home made raita en naanbrood
Hoofdgerecht
ca. 45 min. ( 1 uur incl. raita en naanbrood zelf maken)
4
personen

Recent bekeken