Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
pindasoep

pindasoep

met Zeemansboter en koriander

ca. 20 min
4
personen

Deze pindasoep maken wij met de stoere Rotterdamse pindakaas: Zeemansboter.  Hij smeert ruig en hij smaakt rijk, dus waarom zouden we hem alleen op onze boterham smeren...?

Ook Lekker (met)

3 tenen knoflook
1 rode chilipeper
150 g varkenshaas (bijv. Livar varken)
ca. 300 g bimi broccoli of Chinese broccoli
3 el neutrale (zonnebloem)olie
4 el lichte soyasaus
1 el donkere soyasaus
1 el honing
2 eieren
250 g rijstmie velletjes of breed rijstnoedels
peper uit de molen
extra nodig: een ruime wok
0 0
pad see ew (Thaise roerbak)

pad see ew (Thaise roerbak)

met bimi broccoli
Hoofdgerecht
ca. 30 min
2
personen
2 (biologische) kippenpoten, 1 stengel sereh (citroengras), ½ tl kurkuma (geel-wortel), zout en peper, 100 g rijstnoedels, 1 ui, 1 stukje (ca. 3 cm) verse gember, 2 tenen knoflook, 1 el zonnebloemolie, 4 eieren, 100 g taugé, ½ spitskooltje, 2 el gebakken uitjes, 1 el sambal naar smaak, 1 klein bosje verse koriander, extra nodig: keukenmachine of vijzel
0 0
soto soep

soto soep

met spitskool
Hoofdgerecht
ca. 40 min
4
personen
entrecote 2 x 250 gram
gemalen koriander
pindakaas
200 ml melk
sojasaus
gembersiroop
sambal
250 g rijstnoedels
800 g broccoli
één citroen
peper en zout
rood pepertje
0 0
beefsaté met citroenbroccoli

beefsaté met citroenbroccoli

en sat├ęsaus
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen

Recent bekeken