Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
pastinaakpannenkoeken

pastinaakpannenkoeken

met tijm en parmezaan

ca. 30 min
4
personen

Ook lekker om de pannenkoekjes te vullen met gesmoorde prei, spinazie of gebakken tomaat.

Ook Lekker (met)

9 dl melk
500 g bloem
snufje zout
20 g gist
2 eieren
10 pruimen
4 el diksap (pruimen of bosvruchten)
1/2 vanillestokje (gehalveerd)
1/2 kaneelstokje
1 cm verse gember
1 cm verse gember, geschild en geraspt
0 0
Hollandse pannenkoek

Hollandse pannenkoek

met pruimencompote
Thema Recepten
20 min. + 1 uur wachttijd
4
personen
300 g wilde spinazie
30 g kikkererwtenmeel of gewone bloem
20 g bloem
1 ei
125 ml melk
1 takje rozemarijn
peper en zout
boter om in te bakken
2 tomaten
4 el gare kikkererwten (pot/blik)
125 g zachte geitenkaas
0 0
gevulde flensjes

gevulde flensjes

met geitenkaas, wilde spinazie en kikkererwten
Hoofdgerecht
ca. 30 min
2
personen

Recent bekeken