Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
parelhoen in rode wijn

parelhoen in rode wijn

met verse zilveruitjes en eekhoorntjesbrood

ca. 50 min
4
personen

Ook Lekker (met)

1 fazant van ongeveer 800 g
1 el olijfolie
100 g pancetta (Italiaans (ontbijt)spek)
300 g zuurkool
2 grote glazen cider
150 g cantharellen
2 takjes bladpeterselie
2 tenen knoflook
2 sjalotjes
1 blaadje laurier
peperkorrels
zout
0 0
fazant met ciderzuurkool

fazant met ciderzuurkool

en cantharellen
Hoofdgerecht
ca. 45 min
2
personen
200 g eekhoorntjesbrood of 100 g gedroogd
3 el boter
2 teentjes knoflook
250 g risotto rijst
1 kleine ui
1 glas droge witte wijn
1 liter gevogeltefond
4 parelhoenfilets (met vel)
snufje zout en peper
¼ sinaasappel
¼ sinaasappel
150 ml kalfsfond
50 ml Barbadillo Pedro Ximenez sherry
100 g Parmezaanse kaas
0 0
gebakken parelhoenfilet

gebakken parelhoenfilet

op risotto
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen
2 parelhoenfilets
2 plakjes rauwe ham
100 g gedroogde krombekbonen (of witte bonen)
150 g gele cherry tomaten
1 rode ui
2 takjes verse salie
2 el olijfolie
snufje zout en peper
0 0
parelhoen met rauwe ham

parelhoen met rauwe ham

en salie
Main
ca. 25 min
2
personen

Recent bekeken