Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
paddenstoelenburger

paddenstoelenburger

met rode ui chutney

ca. 45 min
2
personen

Een lekker vega burgertje van paddenstoelen en linzen.

Ook Lekker (met)

400 g wortel
200 g kikkererwten
½ kleine rode ui
1 el sesamzaadjes
1 el tahini (sesampasta)
1 tl gemalen komijn
1 klein ei
1 el extra vergine olijfolie
50 g paneermeel
½ citroen (sap en fijngeraspte schil)
zout en peper
1 komkommer
150 ml dikke yoghurt
1 teen knoflook
rucola
bakolie
stoer stokbrood of bijv. ciabatta
gemalen rode peper
extra nodig: rasp en keukenmachine of staafmixer
0 0
wortelburger

wortelburger

met sesam en yoghurt saus
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen
½ flespompoen (geschild en in kleine stukken gesneden)
1 grote zoete aardappel (geschild en in kleine stukken gesneden)
1 eetlepel olijfolie
1 blik biokikkererwten
1 bakje biobroodkruim of quinoavlokken
2 theelepels kurkuma
1 teentje knoflook
beetje citroensap
fijngesneden kruiden zoals koriander of basilicum
heel klein beetje zout en peper
0 0
pompoenburger

pompoenburger

met zoete aardappel
Lunch
Ca. 30 min. + (1 uur afkoelen)
4
personen
80 g ongekookte quino
250 g gekookte zwarte bonen
2 el sojasaus
1 teentje knoflook
1 tl paprikapoeder
1 tl cayennepeper
2 tl komijn
½ el mosterd
2 el ketchup
40 g havermout
optioneel: zonnebloemolie om in te bakken
Voor de joppiesaus:
1 klein uitje
4 el ei-vrije mayonaise
2 tl kerrie
0 0
quinoa-bonenburger met homemade joppiesaus

quinoa-bonenburger met homemade joppiesaus

Hoofdgerecht
ca. 45 min
6
personen

Recent bekeken