Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
ossobucco

ossobucco

met gremolata en pasta

ca. 75 min
4
personen

Ook Lekker (met)

4 lamsschenkeltjes (vraag kleine aan de slager)
3 sjalotten
2 tenen knoflook
1 steranijs
3 kruidnagels
1 tl gemalen foelie
4 jeneverbessen (gekneusd)
200 ml rode wijn
½ dl ongezoet vlierbessensap (natuurwinkel)
½ dl ongezoet cranberrysap (natuurwinkel)
1 pot lamsfond (ca. 3 dl) of ongezouten bouillon
2 venkel
2 à 3 grote bieten (evt. gekleurde: gele, choggia, oranje etc.)
4 takjes tijm
olie om in te bakken
zout & peper
0 0
‘slow cook’ lamsschenkeltjes

‘slow cook’ lamsschenkeltjes

met steranijs, venkel en bietjes
Hoofdgerecht
Ca. 3,5 uur inclusief stoven
4
personen

Recent bekeken