Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
oosterse koolrabi

oosterse koolrabi

met gember en lente-ui

ca. 20 min
4
personen

Ook Lekker (met)

2 koolrabi's
1½ lbouillon
1 sjalotje
1 teentje knoflook
1 el olie om te bakken
125 ml room
zout en peper
ca. 25 g walnoten
1 el grof paneermeel
2 takjes tijm
stukje boter
extra nodig: ovenschaaltjes
4 1
Gegratineerde koolrabi

Gegratineerde koolrabi

met walnoot en tijm
Bijgerecht
ca. 20 min
4
personen
6 kleine koolrabi, 300 glamsgehakt, 1sjalot, 1 teen knoflook, 1 ei, 2 sneden witbrood, scheut melk, 4 takjes peterseliezout en peperolie om te bakken, 2 el pijnboompitten, 1 dl lamsfond, scheut witte wijn, 50 ml room, 1 bosje bieslook, extra nodig: ovenschaal of braadslee
0 0
gevulde koolrabi

gevulde koolrabi

met lamsgehakt
Hoofdgerecht
ca. 45 min
4
personen
1 el Dashi bouillonpoeder (Japans bij toko's te koop)
1 koolrabi
1 klein bakje shiitake
10 grote garnalen
1 lente-ui
4 kleine (kwartel)eitjes
1 pakje tofu
1 el sesamolie
verse koriander
zout
0 0
dashi bouillon

dashi bouillon

met koolrabi, garnaal en shiitake
Voorgerecht
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken