- Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
- Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
- Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
- Recepten /
- Hoofdgerecht /
- nieuwe aardappelsalade

nieuwe aardappelsalade
met zeebaars en venkel
ca. 20 min
Wil je dit recept bestellen? Helaas dat kan nog niet. We kiezen namelijk voor vers aanbod van de mooiste boeren, telers en bakkers. Zó volgen we de seizoenen.
Uiteraard kan je wel een aantal ingrediënten voor dit recept vinden op ons Marktplein.
Uiteraard kan je wel een aantal ingrediënten voor dit recept vinden op ons Marktplein.
Recept ingrediënten Print
400 g nieuwe aardappeltjes
1 klein rood uitje
klein bosje dille
1 dikke venkelknol
een beetje olie
2 filets van zeebaars
venkelzaad en peper
sherry-azijn
3 el lekkere grassige olijfolie
citroen
|
RECEPT BEREIDING IN STAPPEN
Was 400 g nieuwe aardappeltjes en kook ze in 15 min gaar. Snij intussen 1 klein rood uitje fijn en hak een klein bosje dille grof. Snij 1 dikke venkelknol in dunne plakken en bak die in een beetje olie. Leg 2 filets van zeebaars bestrooid met (even gekneusd) venkelzaad en peper bij de venkel en zet samen 10 min in een hete (190 °C) oven. Snij de gare aardappeltjes in twee of meer stukken, meng er de ui, de dille, een scheutje sherry-azijn en 3 el lekkere grassige olijfolie door. Proef en voeg eventueel zout en peper toe. Serveer de lauwe aardappelsla met de warme vis en een partje citroen.