Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
meat pie

meat pie

met aardappelkorst

ca. 120 min
4
personen

Ook Lekker (met)

Voor het deeg:
450 g bloem
8 g gedroogde gist
2 dl lauw water
1 ei
3 el olijfolie
Voor de vulling:
1 witte zoete ui
1 teen knoflook
1 kg gewassen spinazie
4 el olfijolie om te bakken
zout, peper en nootmuskaat
1 bos dille
300 g (Griekse) feta
1 ei (losgeklopt)
28 cm bakvorm, bakpapier
0 0
spanakópita

spanakópita

(Griekse spinazietaart)
Lunch
ca. 60 min
4
personen
10 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood)
500 g biologische kipfilet
zout en peper
1 el boter en 1 el bakolijfolie
30 g boter
60 g bloem
1 sjalotje
2 tenen knoflook
150 g kastanjechampignons
½ glas witte wijn
125 ml room
1 el peterselie
6 plakjes bladerdeeg
2 eidooiers
extra nodig: deegstekers
0 0
kip-paddenstoelen pie

kip-paddenstoelen pie

Hoofdgerecht
ca. 50 min
4
personen

Recent bekeken