Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
marokkaanse gehaktballetjes

marokkaanse gehaktballetjes

met ei in tomatensaus

ca. 45 min
4
personen

Lekker met pide of stokbrood. 

Ook Lekker (met)

500 g kruimige aardappels
200 g knolselderij
1 winterpeen
2 pastinaken
1 kleine ui
3 takjes verse tijm
olijfolie om te bakken
zout, peper en chilipeper
2 witte boterhammen zonder korst
scheut melk
200 g lamsgehakt
1 lente-ui
1 ei
1 el zachte boter
0 0
Stamppot van wintergroenten

Stamppot van wintergroenten

en lamsgehakt
Hoofdgerecht
ca. 30 min
2
personen
500 g knolselderij
200 g spruitjes
300 g gemengde paddestoelen
1 sjalot
2 sneden witbrood zonder korsten
scheut melk
500 g half-om-half gehakt
1 ei
1 teentje knoflook
olijfolie om mee te bakken
100 ml runderbouillon
zout en peper
Extra nodig: ruime braadslede
0 0
Gehaktballetjes

Gehaktballetjes

met knolselderij, spruitjes en paddenstoelen
Thema Recepten
ca. 40 min
4
personen
1 kleine ui
2 witte boterhammen zonder korst
scheut melk
1 ei
zout en peper
1 hand rozijnen
roomboter
4 gekookte bosbieten
125 g Griekse yoghurt
1 bosje radijsjes
1 teen knoflook
1 citroen
500 g gehakt
250 g speltcouscous
3 takjes platte peterselie, binnenkort verkrijgbaar van hollandse bodem
2 takjes munt, binnenkort verkrijgbaar van hollandse bodem
0 0
gehaktballetjes

gehaktballetjes

met bietjes, couscous met rozijnen en radijs-tzaziki
Hoofdgerecht
ca. 40 min
4
personen

Recent bekeken