Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
linzen met tomaat

linzen met tomaat

en uitjes

Ca. 30 min. + 1 nacht weken
4
personen

Lekker met naanbrood uit de oven en bier uit de koelkast.

Ook Lekker (met)

platbrooddeeg:
Ca. 280 g tarwebloem
½ zakje (4 g) droge gist
150 ml handwarm water
½ tl suiker
2 el olijfolie
1 tl zout
dressing:
3 el olijfolie
1 el balsamico azijn
1 tl honing
1 tl mosterd
vulling:
600 g ribeye
2 takjes rozemarijn
100 g jonge bladspinazie
1 bakje cherry-tomaatjes
150 g gorgonzola
peper en zout
0 0
platte broodjes

platte broodjes

met ribeye, spinazie, tomaat en blauwe kaas
Hoofdgerecht
ca. 30 min
6
personen
1 kropje radicchio
1 krop Romaine sla of bindsla
1 klein bosje dille
1 Spaanse peper
1 blikje lekkere sardines
1 dun Libanees brood (o.a. verkrijgbaar bij de Islamitische slager)
2 el mayonaise
2 el tahin
sap van 1 citroen
zout
0 0
Libanees brood met sardines

Libanees brood met sardines

en tahin-mayo
Voorgerecht
ca. 15 min
2
personen
1 bloemkooltje (400 g)
1 kleine flespompoen (400 g)
1 kleine ui
2 tenen knoflook
2 cm verse gember
3 el bak olie
½ tl chilipoeder
1 tl kunjit (gemalen geelwortel)
1 tl ketoembar (gemalen koriander zaad)
1 el garam masala (Indiaas specerijen mengsel)
1 volle el tomatenpuree
zout
½ el zwart sesamzaad
Raita:
1 kleine rode ui
1 el verse koriander
2 el verse munt
150 ml Bulgaarse yoghurt
zout
1 el citroensap
Naanbrood:
225 g tarwebloem
1 el basterdsuiker
1 el droge gist
60 g gesmolten boter
2 tl zout
1½ dl lauw water
olie om te bakken
1 bosje verse koriander
0 0
bloemkool/pompoencurry

bloemkool/pompoencurry

met home made raita en naanbrood
Hoofdgerecht
ca. 45 min. ( 1 uur incl. raita en naanbrood zelf maken)
4
personen

Recent bekeken