Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Lams-tajine met citroen en saffraan

Lams-tajine met citroen en saffraan

ca. 40 min
4
personen

Serveer warm en bestrooi met amandelen en verse koriander.

Ook Lekker (met)

12 lamskoteletjes
2 sjalotjes
2 tenen knoflook
1 stukje gember
1 rode peper
2 el ketjap
250 g (rijst- of eier)noedels, of pandanrijst
1 el gestoten zwarte peper (snel geplet in een vijzel)
zout
2 lente-uien
0 0
lamskoteletten

lamskoteletten

met zwarte peper, noedels en lente-ui
Hoofdgerecht
ca. 20 min
4
personen
ca. 2 kg hele lamsschouder, 1 biologische citroen, 1 grote teen knoflook, 3 takjes rozemarijn, 1 el grof zeezout, grof gemalen peper, 2 stuks steranijs, 4 el olijfolie, 75 g gedroogde vijgen, 75 g dadels
0 0
'slow roasted'

'slow roasted'

lamsschouder
Hoofdgerecht
ca. 10 min. (+ ca. 4½ uur oventijd)
4
personen

Recent bekeken