Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
kaasfondue met bieslook

kaasfondue met bieslook

ca. 15 min
6
personen

Ook Lekker (met)

voor het deeg:
200 g zachte tarwebloem (tenero duro tipo 00)
1 dl lauw water (iets meer dan 1 dl)
12 g verse gist of ca ½ zakje (ca 7 gr) gedroogd
½ tl zout
voor de topping:
4 el tomatensaus (sugo)
250 g gemengde wilde paddenstoelen (bijv. eekhoorntjes brood, cantharellen, trompette de la mort, mousseron)
4 à 6 plakjes pancetta
125 g fontina-kaas in plakjes
snufje zout en peper
scheut extra vergine olijfolie
4 takjes oregano
0 0
homemade pizza

homemade pizza

met pancetta en fontina
Hoofdgerecht
ca. 15 min. + 2 uur rijstijd, bakken: ca. 15 min.
2
personen
2 - 3 stengels schorseneren
½ citroen
2 dl kippenbouillon
3 dl melk
1 vacherin mont d'or kaas (ca. 750 g)
2 tenen knoflook
scheut droge witte wijn
1 takje rozemarijn
peper
0 0
kaasfondue Vacherin Mont d'Or

kaasfondue Vacherin Mont d'Or

op zijn frans
Voorgerecht
ca. 20 min
6
personen

Recent bekeken