Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
groentetaartje

groentetaartje

met bloemkool

ca. 1 uur en 30 min.
8
personen

Ook Lekker (met)

1 kleine bloemkool
2 el extra vergine olijfolie
1 teen knoflook
4 ansjovisfilets
1 rode ui
1 Spaans pepertje
Verse pasta (bijv schelpjes)
Pittige geraspte kaas (bijv pecorino of parmezaan)
0 0
pasta met gebakken bloemkool

pasta met gebakken bloemkool

knoflook en pecorino
Hoofdgerecht
ca. 15 min
4
personen
1 bloemkooltje (400 g)
1 kleine flespompoen (400 g)
1 kleine ui
2 tenen knoflook
2 cm verse gember
3 el bak olie
½ tl chilipoeder
1 tl kunjit (gemalen geelwortel)
1 tl ketoembar (gemalen koriander zaad)
1 el garam masala (Indiaas specerijen mengsel)
1 volle el tomatenpuree
zout
½ el zwart sesamzaad
Raita:
1 kleine rode ui
1 el verse koriander
2 el verse munt
150 ml Bulgaarse yoghurt
zout
1 el citroensap
Naanbrood:
225 g tarwebloem
1 el basterdsuiker
1 el droge gist
60 g gesmolten boter
2 tl zout
1½ dl lauw water
olie om te bakken
1 bosje verse koriander
0 0
bloemkool/pompoencurry

bloemkool/pompoencurry

met home made raita en naanbrood
Hoofdgerecht
ca. 45 min. ( 1 uur incl. raita en naanbrood zelf maken)
4
personen
250 g biologische couscous
2 dl extra vergine olijfolie
1/2 bloemkooltje
1 teentje knoflook
4 takjes platte peterselie
2 el gekookte kikkererwten
1 rode ui
1 aubergine
1 citroen
snufje zout en peper
2 takjes koriander
2 takjes verse munt
2 pitabroodjes
1 el sesamzaad
1 tl paprikapoeder
1 tl tijm (vers of gedroogd)
0 0
bloemkoolcouscous

bloemkoolcouscous

met gebakken aubergine en spicy pita
Lunch
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken