Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Grietbot met zeekraal

Grietbot met zeekraal

en tomaten-buerre blanc

ca. 30 min
4
personen

ZTRDG kookt recepten in het seizoen en maakt in juni grietbot met zeekraal en tomaten-buerre blanc.

Ook Lekker (met)

2 plakjes gerookt spek
12 Zeeuwse oesters
1/2 sjalotje
paneermeel (liefst van alleen witbrood, o.a. kant-en-klaar verkrijgbaar als panco)
bakolie
100 g zeekraal
1 citroen
extra nodig oestermes
evt. grof zeezout
0 0
knapperig gebakken oesters

knapperig gebakken oesters

met zeekraal
Voorgerecht
ca. 50 min
2
personen
40 g boter
40 g bloem
¼ l melk
750 g (wilde) zalmfilet met MSC-keurmerk
1 ei
10 kwarteleitjes
¼ l crème fraîche
1 snufje cayennepeper
1 citroen
zout
100 g zeekraal
1 lenteui
2 el Italiaanse olijfolie extra vergine
3 el lekkere mayonaise (bijv. Tons Majonais, of zelf maken)
1 tl wasabi
0 0
mousse van zalm en kwarteleitjes

mousse van zalm en kwarteleitjes

met zeekraal en wasabi-mayo
Voorgerecht
ca. 45 min
4
personen
1 bos waterkers, 150 g verse doperwtjes, 100 g zeekraal, 150 g Serrano ham (gesneden), 1 biologische sinaasappel, 3 el Spaanse olijfolie, 1 el sherry azijn, (zuurdesem)brood om te roosteren of te grillen, zout en peper
0 0
salade van waterkers

salade van waterkers

met zeekraal en doperwtjes
Voorgerecht
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken