Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
339 kcal 10 g 23 g 2 g 6 g 21 g 0,2 g
Gepekelde Hollandse leghaantjes

Gepekelde Hollandse leghaantjes

met peer en salie

ca. 60 min
4
personen

Een Hollands leghaantje is iets bijzonders. Supermals en verfijnd van smaak doordat het langzamer groeit, voer van eigen bodem krijgt en er lustig op los scharrelt. Het enige wat je nodig hebt voor deze sappige, perfect gebraden haantjes zijn geduld én een oven. Door ze een nachtje in een pekelbad te zetten, worden ze extra mals. Succes verzekerd! 

339 kcal 10 g 23 g 2 g 6 g 21 g 0,2 g

Ook Lekker (met)

163 kcal 15 g 10 g 2 g 2 g 1 g 0 g
1 kg vastkokende aardapelen
2 el olijfolie om te bakken
zout & peper
0 0
Geroosterde aardappelen

Geroosterde aardappelen

heerlijk als bijgerecht
Bijgerecht
ca. 20 min
4
personen
171 kcal 6 g 14 g 5 g 1 g 4 g 1 g
Pecannoten 125 g
1 ui
spruitjes 500 g
olijfolie, zout & peper
0 0
Gebakken spruiten met pecannoten

Gebakken spruiten met pecannoten

Heerlijk bijgerecht voor bij de ribeye
Main
ca. 20 min
4
personen
92 kcal 7 g 6 g 3 g 1 g 1 g
4 Pastinaken
4 regenboogwortels
1 koolraap
2 el olijfolie om te bakken
takje rozemarijn
zout & peper
0 0
Geroosterde knolgroenten

Geroosterde knolgroenten

Lekker met een takje rozemarijn
Main
4
personen

Recent bekeken