Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
forel uit de oven

forel uit de oven

met kruidenboter en rozeval aardappels 

ca. 45 min
4
personen

Garneer met waterkers en serveer. Lekker met een simpele salade.

Ook Lekker (met)

4 moten tonijn à 125 g met MSC keurmerk (lijngevangen witte of albacore), scheutje olijfolie om in te bakken, 1 limoen in partjes, snufje zout
Voor de marinade (charmoula*): 2 tl djinten (gemalen komijnzaad), 1½ tl paprikapoeder, ¼ tl kaneelpoeder, 1 rode peper, 1 limoen, 2 knoflooktenen, 1 klein bosje koriander, 1 klein bosje platte peterselie, 6 el olijfolie, voor de couscous:, 1 granaatappel, 300 g couscous, 3 el pijnboompitten of walnoten, 3 el olijfolie, 3 el platte peterselie (fijngesneden)
0 0
tonijn

tonijn

met granaatappelcouscous
Hoofdgerecht
15 min. (+ 2 uur marineren)
4
personen
1 bos platte peterselie
3 el boter
ca. 500 g (geschild gewicht) kruimige aardappels
2 el zachte boter
50 ml volle melk
50 ml room + eventueel extra zout en peper
½ spitskooltje
12 verse Coquilles st jacques
olie en boter om te bakken
100 g gerookte heilbot
extra nodig: bolzeef en warme borden
0 0
coquilles met aardappel,

coquilles met aardappel,

spitskool en peterselie
Voorgerecht
ca. 20 min
4
personen
750 g stevige witvis (bijv. IJslandse zeeduivel, schelvis of zeebaars)
1 venkelknol
1 bosje peterselie
zout en peper
1 citroen
100 g gesneden mager spek
1 el extra vergine olijfolie
4 sjalotjes
2 takjes rozemarijn
300 ml lichte rode wijn
3 el roomboter
extra nodig: bindgaren, 8 satéstokjes
0 0
witte vis

witte vis

met bordelaisesaus
Hoofdgerecht
ca. 40 min
4
personen

Recent bekeken