Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
forel met laurier

forel met laurier

citroen en amandel

ca. 30 min
2
personen

ZTRDG kookt in het seizoen en maakt in juli forel met laurier, citroen en amandel.

Ook Lekker (met)

4 kleine of 2 grotere makrelen (schoongemaakt zonder kop)
500 g rijpe kleine tomaatjes (gele, rode, paarse, tijger etc.)
2 tenen knoflook
2 el lekkere Spaanse olijfolie
1 klein bosje bladpeterselie
2 el sherryazijn
zout en chilipeper
0 0
makreel met tomaatjes

makreel met tomaatjes

en sherryazijn
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
Vis:
1 grietbot van ca. 1 kg
8 groene asperges
1 biologische citroen
2 tl mosterdzaad
½ tl chilipeper
2 el extra vergine olijfolie
zout
Sausje:
1 eigeel
1 el grove mosterd
1 scheutje witte wijnazijn
1 dl zonnebloemolie
1 klein bosje verse dille
1 el honing
zout en peper
0 0
grietbot uit de oven

grietbot uit de oven

met dille-honingsaus
Thema Recepten
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken