Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
‘Fesenjan’ Perzische kipstoof

‘Fesenjan’ Perzische kipstoof

met walnoten en granaatappel

ca. 120 min
4
personen

Heerlijk stoofpotje. Extra lekker met saffraanrijst met dadels.

Ook Lekker (met)

100 g. hazelnoten
300 g. restjes koude kip
4 verse vijgen
groene bloemkool (Romanesco) of gewone bloemkool
(vijgen)balsamico
zout en peper
olijfolie
veldsla en/of rucola en/of winterpostelein
0 0
salade koude kip, vijgen

salade koude kip, vijgen

en hazelnoten
Hoofdgerecht
ca. 15 min
4
personen
375 g noten (walnoten, pistache en hazelnoten)
200 ml rode wijn
1 pot (375 ml) runder- of kalfsfond
250 ml room
275 g kalfslever
275 g varkensfilet/schouder of kalfssukade
200 g vers vetspek (liever niet gerookt)
200 g plakken vetspek om de vorm mee te bekleden
100 g vers witbrood zonder korsten
1 el cognac
1 el port
gedroogde tijm
kruidnagelpoeder
gemalen karwijzaad (kummel) of djinten
150 g gewelde pruimen
200 g gewelde abrikozen
1 takje tijm
gehaktmolen of keukenmachine
terrine (1½ L)
braadslee
0 0
notenpâté met pruimen

notenpâté met pruimen

en abrikozen
Voorgerecht
60 min (plus 90 min oventijd)
15
personen
200 g vlees van (biologische) kippenpoten
2 eieren
2 kleine uien
100 g amandelen
bladpeterselie
verse koriander
1 envelopje saffraan
1 pak feuilles de brique (of filodeeg)
50 g boter
poedersuiker
kaneel
zout en peper
0 0
b'stilla

b'stilla

zoete kippastei
Voorgerecht
ca. 45 min
4
personen

Recent bekeken