Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
ei met spinazie

ei met spinazie

en doperwten

ca. 20 min
2
personen

ZTRDG.nl kookt recepten in het seizoen en maakt ei met spinazie en doperwten.

Ook Lekker (met)

200 g spinazie
250 g kruimige aardappels
100 g bloem
1 ei
2 takjes salie
50 g roomboter
snufje zout en peper
wat geraspte Parmezaanse kaas
eventueel pijnboompitten
0 0
spinaziegnocchi

spinaziegnocchi

met salieboter
Main
ca. 30 min
4
personen
Voor het deeg:
450 g bloem
8 g gedroogde gist
2 dl lauw water
1 ei
3 el olijfolie
Voor de vulling:
1 witte zoete ui
1 teen knoflook
1 kg gewassen spinazie
4 el olfijolie om te bakken
zout, peper en nootmuskaat
1 bos dille
300 g (Griekse) feta
1 ei (losgeklopt)
28 cm bakvorm, bakpapier
0 0
spanakópita

spanakópita

(Griekse spinazietaart)
Lunch
ca. 60 min
4
personen
1 uitje, 1 teentje knoflook, 100 g pasta (orecchiette, macaroni, rigatoni), 200 g ‘wilde’ spinazie of snijbiet, 600 ml bouillon, 100 g pecorino, 3 eieren, zout en peper, stokjes: 2 plakjes bladerdeeg, 1 ei, 1 el sesamzaad
0 0
soep met spinazie

soep met spinazie

ei en pecorino
Lunch
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken