Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
dubbelgeslagen pizza

dubbelgeslagen pizza

met bolognese-vulling

ca. 135 min
2
personen

Calzone speciale, delizioso.

Ook Lekker (met)

1 ui
2 tenen knoflook
1 stengel bleekselderij
½ winterpeen
olijfolie om te bakken
1 glas rode wijn
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
500 g mager rundergehakt
2 blikjes tomatenblokjes of gepelde tomaten in blik (à 400 g)
zout en peper
2 (niet te grote) courgettes
2 middelmaat aubergines
4 verse tomaten 125 g (uitgelekte)
mozzarella
extra nodig: ovenschaal ca. 2 L inh.
0 0
lasagne van dungesneden courgette en aubergine

lasagne van dungesneden courgette en aubergine

met gehakt
Hoofdgerecht
ca. 70 min
4
personen
deeg:
300 g witte bloem (tipo 00)
4 g droge gist
200 ml lauw water
1 tl zout
1 scheut (extra vergine) olijfolie
vulling:
250 g rode ui
250 g rode kool
2 tenen knoflook
2 takjes rozemarijn
bakolie
1 à 2 el balsamico azijn
zout en peper
2 el zwarte olijven
8 ansjovisfiletjes op olie
50 g feta
blauwschimmelkaas of zachte geitenkaas
2 takjes platte peterselie
extra nodig: bakplaat
0 0
pisaladiere

pisaladiere

met rode kool
Lunch
ca. 60 min
4
personen

Recent bekeken