Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
‘coq au biere’

‘coq au biere’

met Hollandse haantjes en wilde paddenstoelen

ca. 90 min.
4
personen

Geen coq au vin, maar coq au bière deze keer. Bereid met malse, smaakvolle Hollandse leghaantjes. Top in combinatie met de oer-Hollandse Monnicker Moker, een prachtig robuust bier uit vissersdorp Monnickendam. Ultiem comfortfood: kort in de keuken, lang in de pan. Wie wil dat nou niet op een druilerige weekenddag? 

Ook Lekker (met)

ca. 250/300 g eko kalfsentrecote/lende aan één stuk
2 el olijfolie, om in te bakken
1 el boter
1 dl witbier
200 ml kalfsfond
1 tl honing
100 ml room
peper en zout
1 takje tijm (blaadjes)
1 teentje knoflook
ca. 200 g (gewassen) wilde spinazie
2 el cranberrycompôte (potje, natuurwinkel)
0 0
Kalfsentrecote met biersaus

Kalfsentrecote met biersaus

en cranberrycompote
Hoofdgerecht
ca. 20 min
2
personen
339 kcal 10 g 23 g 2 g 6 g 21 g 0,2 g
2 liter koud water
125 g zout
1 citroen
2 tenen knoflook
2 takken salie
2 hollandse leghaantjes
2 grote stevige net rijpe peren
olijfolie om te bakken
4 1
Gepekelde Hollandse leghaantjes

Gepekelde Hollandse leghaantjes

met peer en salie
Hoofdgerecht
ca. 60 min
4
personen

Recent bekeken