Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
'chili con carne'

'chili con carne'

met bittere chocolade

20 min. + 45 min. stooftijd
4
personen

Serveer het warme stoofvlees met de tortilla’s, de paprika, avocado, koriander, de rest van de warme boontjes en de crème fraîche.

Ook Lekker (met)

5 hazenbouten (Hollandse hazenbout, vol en gevliesd)
zout en peper
1 lepel boter + olie om te bakken
150 g wortel
150 g ui
2 stengels bleekselderij
2 tenen knoflook
3 takjes tijm
1 blaadje laurier
5 gekneusde jeneverbessen
4 el rode wijnazijn
500 ml rode wijn (gebruik goede wijn en vraag wijn met zachte tanine)
250 ml wildfond (pot)
50 g pure chocolade (70-80% cacao)
4 mooie rijpe volle vijgen
1 el balsamico-azijn
0 0
Hazenstoof met rode wijn

Hazenstoof met rode wijn

vijgen en chocolade
Hoofdgerecht
ca. 25 min. + ca.1,5 uur stoven
4
personen

Recent bekeken