Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
bonensalade met kappertjes

bonensalade met kappertjes

en gebakken zalm

ca. 30 min
4
personen

Ook Lekker (met)

750 g wilde zalmfilet, 2 glazen witte wijn, 1 sjalotje, 1 bosje bladpeterselie, 1 takje verse dragon, 1 klein bosje bieslook, 12 blaadjes gelatine, 1 citroen, 1 stevige courgette, snufje zeezout
0 0
terrine van wilde zalm

terrine van wilde zalm

met courgette en citroen
Voorgerecht
ca. 45 min
6
personen
4 stukken (wilde) zalmfilet à 100 g
50 g (Japanse) broodkruim
1 handje bladpeterselie
takjes bieslook
blaadjes verse oregano
1 teentje knoflook
2 el Italiaanse extra vergine olijfolie
1 citroen
snufje zout en peper
0 0
zalm met luchtige kruidenkorst

zalm met luchtige kruidenkorst

uit de oven
Hoofdgerecht
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken