Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
bietenstamppot

bietenstamppot

met appeltjes, kiemgroenten en hangop

ca. 70 min
4
personen

Appel en biet zijn natuurlijk een klassieke combinatie. Het frisse van de appel en het aardse van de biet vullen elkaar prima aan in deze verassende winterstampport. De hangop (mager en lekker!) zorgt voor een prettig zuurtje.

Ook Lekker (met)

1 sjalot
1 teen knoflook
bosje basilicum
3 ansjovis-filets
scheut rode wijn
ca. 600 g verse tomaten
mespunt chilipoeder
1 el kappertjes
250 gram pasta
5 1
VERSE PASTA MET VERSE TOMATENSAUS

VERSE PASTA MET VERSE TOMATENSAUS

ANSJOVIS EN RODE WIJN
Hoofdgerecht
ca. 30 min
2
personen
1 ui
400 g spekjes
700 g aardappelen
500 g zuurkool
2 elstar appeltjes
2 el grove mosterd
scheutje melk
enkele takjes peterselie
zout en peper
0 0
zuurkoolstamppot

zuurkoolstamppot

met mosterd-appeltjes
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen
1,3 kg Frieslander aardappels
1 paksoi
100 g shiitake
1 rode peper
2 cm gember
100 ml volle melk
0 0
Zomerstamppot paksoi

Zomerstamppot paksoi

met pittige shiitake
Main
ca. 40 min
4
personen
1 bosje waterkers
250 g rode biet
400 g kruimige aardappels (geschild gewicht)
1 gerookte makreel filet
50 ml volle melk
1/4 citroen
0 0
Zomerstamppotje waterkers met gerookte makreel

Zomerstamppotje waterkers met gerookte makreel

en voorjaarsbietjes
Main
ca. 50 min
2
personen
65 g rucola
1,3 kg Frieslander
60 g zwarte olijven zonder pit
1 citroen
400 g kipkarbonade
1 el roomboter
75 ml volle melk
extra vergine olijfolie
zout en peper
0 0
Oerhollandse rucolastamppot  met frisse kip

Oerhollandse rucolastamppot met frisse kip

zwarte olijven en citroen
Hoofdgerecht
ca. 40 min
2
personen
Voor de soep:
500 g rode bieten
1 ui
2 wortelen
1 el geraspte verse gember
1 el olijfolie
1 tl gemalen komijn
1 tl gemalen korianderzaad
1 tl gemalen kaneel
1 blikje gepelde tomaten
1 pot groentebouillon (400 ml)
400 ml water
100 g blauwe kaas
Voor de groentechips:
200 ml olie om te frituren
1 pastinaak
1 wortel
1 rode biet
0 0
Bietensoep met blauwe kaas

Bietensoep met blauwe kaas

en groentenchips
Lunch
ca. 50 min
2
personen
300 a 400 g andijvie
500 g aardappelen (Frieslander)
300 g winterpeen
100 g spekblokjes
100 ml melk
50 g boter
zout en peper
1 tl nootmuskaat
0 0
wortel-rauwe andijviestamppot

wortel-rauwe andijviestamppot

met spekjes
Hoofdgerecht
ca. 30 min
2
personen

Recent bekeken