Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
beenham

beenham

met koffieglazuur

ca. 120 min
8
personen

Een tikje ongewoon maar wél lekker. Het koffieglazuur zorgt voor een prachtige flavour aan de buitenzijde van de ham.

Ook Lekker (met)

2 rode pepers
2 takjes rozemarijn
1 el venkelzaad
1 teentje knoflook
1 scheut olijfolie
1, 2 kg varkensribfilet (evt opgebonden) met randje vet (bijvoorbeeld Livar of Lomo Iberico)
1 el boter
snufje zout
3 (net rijpe) peertjes of 2 grotere
½ citroen
0 0
geroosterde varkensribfilet

geroosterde varkensribfilet

Hoofdgerecht
ca. 50 min
4
personen
1 stuk (bio) varkensnek (750 g), 1 flesje blond bier, 5 (verse) laurierblaadjes, 500 g (banaan)sjalotten, 1 el olijfolie, zout en zwarte peper, mierikswortel, Voor de spätzle:, 3 el crème fraîche, 300 g bloem, 2 eieren, bladpeterselie, water, zout,
0 0
varkensnek met blond bier

varkensnek met blond bier

banaansjalotten en homemade spätzle
Hoofdgerecht
ca. 60 min
6
personen
1 ribstuk (varkenskoteletten aan een stuk) van ongeveer 1 kg, 3 tenen knoflook, 3 takjes verse tijm, 1 grote oerwortel, 1 winterpeen, 1/2 knolselderij, 200 g pastinaak, 2 el olijfolie, 2 el honing, 2 el simpele balsamico-azijn, 1 tl gedroogde, verkruimelde rode pepertjes, zout
0 0
varkensribstuk

varkensribstuk

met wintergroente
Hoofdgerecht
ca. 75,6 min
2
personen

Recent bekeken