Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Beef Wellington

Beef Wellington

uit de oven

ca. 40 min. + 40 min. in oven
6
personen

Niks geen old skool, dit is puur plezier op je bord.

Ook Lekker (met)

1 fazant van ongeveer 800 g
1 el olijfolie
100 g pancetta (Italiaans (ontbijt)spek)
300 g zuurkool
2 grote glazen cider
150 g cantharellen
2 takjes bladpeterselie
2 tenen knoflook
2 sjalotjes
1 blaadje laurier
peperkorrels
zout
0 0
fazant met ciderzuurkool

fazant met ciderzuurkool

en cantharellen
Hoofdgerecht
ca. 45 min
2
personen
600 g ‘left over’ gaar kalkoenvlees
16 rivierkreeftjes
1 ui
1 worteltje
1 tomaat
150 ml witte wijn
1 envelopje saffraan
250 ml slagroom,
cayennepeper
½ groene kool
zout
0 0
'left over' kalkoen

'left over' kalkoen

met rivierkreeftjes
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen
4 lamsschenkeltjes (vraag kleine aan de slager)
3 sjalotten
2 tenen knoflook
1 steranijs
3 kruidnagels
1 tl gemalen foelie
4 jeneverbessen (gekneusd)
200 ml rode wijn
½ dl ongezoet vlierbessensap (natuurwinkel)
½ dl ongezoet cranberrysap (natuurwinkel)
1 pot lamsfond (ca. 3 dl) of ongezouten bouillon
2 venkel
2 à 3 grote bieten (evt. gekleurde: gele, choggia, oranje etc.)
4 takjes tijm
olie om in te bakken
zout & peper
0 0
‘slow cook’ lamsschenkeltjes

‘slow cook’ lamsschenkeltjes

met steranijs, venkel en bietjes
Hoofdgerecht
Ca. 3,5 uur inclusief stoven
4
personen

Recent bekeken