Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
asperges met beurre blanc

asperges met beurre blanc

en zalm-eitjes

ca. 20 min
4
personen

Great combo: uit de grond en uit de zee.

Ook Lekker (met)

1 kg Hollandse asperges
zout
suiker
stukje foelie
2 el mayonaise
1 el yoghurt
1 citroen
zout & peper
1 bos waterkers
gepelde ongezouten pistachenoten
0 0
aspergessalade

aspergessalade

met citroenmayonaise, waterkers en pistache
Voorgerecht
ca. 30 min
4
personen
400 g gebraden kalfsmuis/rosbier (vraag slager iets dikker te snijden), 500 g kleine oppendoezen/nieuwe aardappels, 500 g Hollandse asperges, stukje foelie, 2 eko-eitjes, 1 el (biologische) mayonaise, 1 el grove Hollandse mosterd, 2 tl witte wijnazijn, ca. 8 radijsjes, 2 takjes peterselie, hart van 1 krop sla (binnenste geelgroene blaadjes), olijfolie, peper en zout,
0 0
salade van Opperdoezen

salade van Opperdoezen

asperges en kalfsrosbief
Lunch
ca. 35 min
4
personen

Recent bekeken