Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
aardappelfrittata met paddenstoelen

aardappelfrittata met paddenstoelen

en boeren goudse belegen

ca. 30 min
4
personen

Kruising tussen omelet, pizza en pannenkoek. Ook lekker met boeren halfharde geitenkaas of boerenschapenkaas.

Ook Lekker (met)

1 kleine krop andijvie
6 cherry tomaatjes
300 g cantharellen (schoongeborsteld en gehalveerd)
4 takjes oregano
scheutje olijfolie
snufje zout en peper
4 eieren
1 bol buffelmozzarella of zachte geitenkaas
extra: grote koekenpan
0 0
frittata met andijvie

frittata met andijvie

en cantharellen
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
100 g doperwten (vers of diepvries)
250 g groene asperges
1 kleine courgette
2 lente-ui
2 el gehakte platte peterselie
scheut olie om te bakken
snufje peper en zout
6 à 7 eieren
40 g geraspte pecorino romana kaas
1 flesje sweet chili sauce (toko)
extra: anti-aanbakkoekenpan ca 25 cm
0 0
Groentenfrittata

Groentenfrittata

met sweet chili sauce
Lunch
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken