Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
4 uur gestoofde lamsschouder

4 uur gestoofde lamsschouder

met 25 tenen knoflook

ca. 4,5 uur
4
personen

Een heerlijke 'slow' stoof van lam en knoflook.

Ook Lekker (met)

ca. 1 kg lamsrack (lamskoteletjes aan 1 stuk, ‘gevliesd’)
paprikapoeder
gemalen komijn (djinten)
gemalen korianderzaad (ketoembar)
peper en zout
paar eetlepels olijfolie
4 handsinaasappels
1 bosje radijsjes
2 takjes munt
1 takje peterselie
een bosje rucola
extra vergine olijfolie
sherryazijn
pitabroodjes (volkoren)
0 0
lamskoteletjes

lamskoteletjes

Met sinaasappel-rucola-radijssalade
Hoofdgerecht
ca. 25 min
4
personen
ca. 2 kg hele lamsschouder, 1 biologische citroen, 1 grote teen knoflook, 3 takjes rozemarijn, 1 el grof zeezout, grof gemalen peper, 2 stuks steranijs, 4 el olijfolie, 75 g gedroogde vijgen, 75 g dadels
0 0
'slow roasted'

'slow roasted'

lamsschouder
Hoofdgerecht
ca. 10 min. (+ ca. 4½ uur oventijd)
4
personen

Recent bekeken