Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
  • Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten!
  • Voor zondag 21:00 uur besteld = dinsdag in huis
  • Voor woensdag 21:00 uur besteld = vrijdag in huis
500 g winterpeen
200 g speltcouscous
2 kipfilet
4 el olijfolie om te bakken
½ citroen
1 el. (balsemien) honing
paar takjes tijm
1 teen knoflook
½ (125 g) blikje kikkererwten
125 g cherrytomaatjes
0 0
'Sticky’ kipfilet met speltcouscous

'Sticky’ kipfilet met speltcouscous

kikkererwten en gestoofde winterpeen met knoflook
Main
ca. 35 min
2
personen
250 g eiertagliatelle van De Lankerenhof
1 teen knoflook
1 bos peterselie
4 ansjovisfilets
1 el kappertjes
50 ml olijfolie
zout en peper
scheutje azijn
2 eieren
190 g gegrilde artisjokharten van GreenAge
50 g Parmezaanse kaas
0 0
Tagliatelle

Tagliatelle

met artisjokharten, kappertjes, ansjovis en gepocheerd ei
Hoofdgerecht
ca. 25 min
2
personen
500 g spruitjes
100 g spekjes
2 appelen
1 citroen
0 0
Geschaafde spruitjes

Geschaafde spruitjes

met spek en appel
Bijgerecht
ca. 15 min
4
personen
2 stukken (wilde) zalm van 100 g
50 g dilleboter
1 citroen
zout en chilipeper
0 0
(wilde) zalm

(wilde) zalm

met dille mosterdboter
Hoofdgerecht
ca. 15 min
2
personen
1 kleine ui
1 stengel bleekselderij
1 teen knoflook
200 g risottorijst
150 g broccoli
ca. 1 el boerenboter
65 ml droge witte wijn
75 g geraspte belegen Beemster
250 g kleine tomaatjes
1 bouillonblokje (groenten of kip) + 1/2 liter water
1/4 citroen
zout en peper
0 0
Calasparra  risotto met broccoli

Calasparra risotto met broccoli

tomaatjes en Beemster kaas
Hoofdgerecht
ca. 40 min
2
personen
650 g koolrabi (geschild gewicht)
650 g kruimige aardappels (geschild gewicht)
1 el roomboter
100 ml volle melk
100 g rucola
150 g pancetta
zout en peper
0 0
Lentestamppot met koolrabi, rucola

Lentestamppot met koolrabi, rucola

en knapperige pancetta
Hoofdgerecht
ca. 40 min
4
personen
300 a 400 g andijvie
500 g aardappelen (Frieslander)
300 g winterpeen
100 g spekblokjes
100 ml melk
50 g boter
zout en peper
1 tl nootmuskaat
0 0
wortel-rauwe andijviestamppot

wortel-rauwe andijviestamppot

met spekjes
Hoofdgerecht
ca. 30 min
2
personen
1 bakje tapenade (tomaat, ui, kappertjes)
2 pizzabodems
½ aubergine
ca. 6 plakken Brabantse plaatham
ca. 30 g rucola
8 Mariejetjes
Amandel
olijfolie extra vergine
0 0
Bloemkoolpizza de luxe

Bloemkoolpizza de luxe

Met aubergine, plaatham en Mariejetjes
Hoofdgerecht
ca. 20 min
2
personen
400 g sperziebonen
300 g jasmijnrijst
250 g cherrytomaten
1 ui
1 teen knoflook
1 zakje gele curry
400 ml kokosmelk
200 g kikkererwten uit blik
2 takjes koriander
zout en peper
0 0
vegetarische gele curry

vegetarische gele curry

met kikkererwten
Hoofdgerecht
ca. 35 min
2
personen
750 g aardappel (geschild gewicht)
75 g bloem
1 ei
1 bos palmkool ca. 400 g
250 g cherrytomaatjes
1 el olijfolie om te bakken
zout en peper
Pittige oude kaas of Parmezaanse kaas
extra nodig: pureestamper, vork en schuimspaan
0 0
Gnochhi met palmkool

Gnochhi met palmkool

en tomaatjes
Bijgerecht
4
personen
1 rode peper
1 cm verse gember
½ winterpeen
neutrale olie om in te bakken
1 groenten of kip bouillon blokje
1 blik kokosmelk
½ broccoli
100 g paddenstoelen
limoen
1 eitje
zilvervlies rijstnoedels of Udon noedels
koriander
bos-ui
sojasaus en chilivlokken naar smaak
0 0
Hete noedels

Hete noedels

met knapperige groenten
Hoofdgerecht
ca. 15 min
2
personen
2 tenen knoflook
1 rode peper
1 ui
1 ei
1 tl paprikapoeder
1 blik gepelde tomaten
6 takjes platte peterselie
250 g h.o.h. gehakt (gekruid)
300 g jasmijnrijst
600 g spinazie
50 g paneermeel
olijfolie en boter (om te bakken)
zout en peper
4 1
Spaanse gehaktballetjes

Spaanse gehaktballetjes

met spinazie en rijst
Hoofdgerecht
ca. 40 min
2
personen
500 g zoete aardappel
200 g bulgur
½ stronk broccoli
1 avocado
½ citroen
9 cherrytomaten
90 g Alba kruidenwei geitenkaas
2 el olijfolie keukenkast
zout en peper
19 4
BULGUR MET GEROOSTERDE ZOETE AARDAPPEL

BULGUR MET GEROOSTERDE ZOETE AARDAPPEL

BROCCOLI, AVOCADO, TOMAATJES EN GEITENKAAS
Hoofdgerecht
ca. 30 min
2
personen
1 rode ui
1 knoflook
1 rode paprika
1 tl chilipoeder
1 tl komijnpoeder
1 blikje gepelde tomaten
150 g zwarte bonen uit blikt
1 st lollo bionda
1 avocado
1 citroen
6 maistortilla’s
zout en peper
0 0
Chilli Sin Carne

Chilli Sin Carne

met maïstortilla’s
Hoofdgerecht
ca. 50 min
2
personen
365 kcal 23 g 26 g 5 g 9 g 8 g 0,7 g
500 g sjalotten
paar takjes verse rozemarijn en tijm
1 teen knoflook
500 g biologische (oranje) pompoen
300 g paddenstoelen
300 g (wilde) spinazie
6 plakjes bladerdeeg (12x12cm) ontdooid
bloem om deeg uit te rollen
1 ei
zout & peper
olijfolie om te bakken
extra nodig: keukenkwast, aluminiumfolie, bakpapier, ruime bakplaat, ovenschaal
0 0
‘Wellington’

‘Wellington’

Vegatarisch smullen
Main
4
personen
571 52,4 25,1 3,3 6,5 32,1 0,29
0 0
Manderijn kippenpoten

Manderijn kippenpoten

Hoofdgerecht
4
personen
500 gram aardappels
1 prei
2 el. roomboter
1 teentje knoflook
1 cm gember
1 paksoi
1 el. olijfolie om te bakken
100 ml volle melk
150 g warm gerookte zalm
1 rode peper
1 el. sesamzaad
zout en peper
0 0
groen stamppotje

groen stamppotje

met warm gerookte zalm en paksoi
Groenten
2
personen
2 kippenbouillonblokjes + 1 l water
200 g parelgerst
Boerenplaatham
Sjalot
1 teen knoflook
Paddenstoelenmix
Verse tijm
Machedoux geitenkaas
Olijfolie om in te bakken
Zout en peper
0 0
PARELGERST MET PADDENSTOELEN, TIJM, GEITENKAAS

PARELGERST MET PADDENSTOELEN, TIJM, GEITENKAAS

En knapperig gebakken Brabantse boerenplaatham
Hoofdgerecht
ca. 55 min
2
personen