Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
hongaarse gestoofde kip

hongaarse gestoofde kip

met boerenyoghurt

ca. 45 min
4
personen

Lekker met rijst en broccoli met pijnboompitten of met aardappels en een frisse gemengde salade met boerengeitenkaas.

Ook Lekker (met)

600 g kippendijen
150 g verse walnoten
2 el olijfolie om te bakken
2 el boter
1 à 2 uien
1 tl kurkuma (geelwortel poeder)
¼ tl gemalen kaneel
¼ tl nootmuskaat
zout en peper
400 ml kippenbouillon
200 ml water
5 el granaatappelsiroop (Turkse winkel)
Voor de rijst:
1 el ghee
3 kardemompeulen
3 kruidnagels
8 zwarte peperkorrels
1 klein kaneelstokje
250 g basmatirijst
1 envelopje saffraan
4 dadels
1 granaatappel
20 4
‘Fesenjan’ Perzische kipstoof

‘Fesenjan’ Perzische kipstoof

met walnoten en granaatappel
Hoofdgerecht
ca. 120 min
4
personen
1½ citroen
4 teentjes knoflook
snufje zout en peper
6 el olijfolie
500 ml Griekse yoghurt
2 middelgrote eieren
1 hele (Kromhoekster) kip
1 bosje bieslook, binnenkort verkrijgbaar van Hollandse bodem
5 1
kip in yoghurt

kip in yoghurt

Hoofdgerecht
ca. 90 min
4
personen

Recent bekeken