Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
homemade turkse pizza

homemade turkse pizza

met lamsstoof

ca. 50 min
2
personen

Lekker eerst met je handjes in het deeg, dan smikkelen.

Ook Lekker (met)

125 g fijn zeezout
1 el peperkorrels
2 blaadjes verse laurier
8 citroenen
scheutje olijfolie
extra: grote glazen inmaakpotten schoongekookt met soda en uitgelekt
0 0
ingemaakte citroenen

ingemaakte citroenen

voor 1 liter
Bijgerecht
ca. 10 min. (plus 1 maand wachttijd voor gebruik)
1
personen
deeg:
300 g witte bloem (tipo 00)
4 g droge gist
200 ml lauw water
1 tl zout
1 scheut (extra vergine) olijfolie
vulling:
250 g rode ui
250 g rode kool
2 tenen knoflook
2 takjes rozemarijn
bakolie
1 à 2 el balsamico azijn
zout en peper
2 el zwarte olijven
8 ansjovisfiletjes op olie
50 g feta
blauwschimmelkaas of zachte geitenkaas
2 takjes platte peterselie
extra nodig: bakplaat
0 0
pisaladiere

pisaladiere

met rode kool
Lunch
ca. 60 min
4
personen
400 g bloem (tipo 00)
1 el olijfolie
24 g verse gist of 7 g gedroogde
1 tl zout
300 g gorgonzola
6 takjes tijm
5 à 6 blauwe pruimen
10 plakjes rauwe ham (Parma- of San Daniele ham)
1 bosje rucola
scheutje extra vergine olijfolie
0 0
pruimenpizza met gorgonzola

pruimenpizza met gorgonzola

rauwe ham en rucola
Borrel en Snack
20 min. + 1 uur en 15 min. wachttijd
4
personen
deeg:
200 g zachte tarwebloem (tenero duro tipo 00)
1 dl lauwwarm water (iets meer)
12 g verse gist of ca ½ zakje (7 gr) gedroogde gist
½ tl zout
vulling:
1/8 winterpeen
¼ grote ui
½ stengel bleekselderij
100 g kastanjechampignons
2 el olie
½ glas rode wijn
200 g gehakt half om half
2 takjes oregano
1 blikje pomodorini (gepelde cherrytomaatjes op sap)
0 0
dubbelgeslagen pizza

dubbelgeslagen pizza

met bolognese-vulling
Hoofdgerecht
ca. 135 min
2
personen

Recent bekeken