Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
homemade chips

homemade chips

met crème fraîche, dille en zalmeitjes

ca. 20 min
8
personen

Feestelijke chippies maak je lekker zelf. 

Ook Lekker (met)

150 g risottorijst
100 g geitenkaas
400 ml groentebouillon
3 takjes verse tijm
1 uitje
1 kleine teen knoflook
200 g snijbonen
1 ei
½ el rode wijnazijn
1 bosje waterkers
3 el extra vergine olie
grof broodkruim
olie om te frituren
zout en peper
0 0
risottoballetjes met geitenkaas

risottoballetjes met geitenkaas

en salade van waterkers en snijbonen
Voorgerecht
ca. 30 min
4
personen
1 sjalotje
2 el bak olijfolie
150 g risotto (arborio)rijst
1 glas witte wijn
600 ml groentebouillon
1 el boter
zout en peper
150 g lekkere volle belegen Boerenkaas
2 el pijnboompitten
ca. 150 g gemengde salade
3 eiwitten
bloem
1 zakje panko broodkruim (*Japans paneermeel, verkrijgbaar in toko
4 el extra vergine olijfolie
2 witte balsamico azijn
1 tl honing
2 tl grove mosterd
olie om te frituren
0 0
salade met gefrituurde risottoballetjes

salade met gefrituurde risottoballetjes

met Boerenkaas
Bijgerecht
Ca. 15 min. + voorbereiding: 1 uur
4
personen
1 kg calamares (kleine inktvisjes)
200 g bloem
wat zeezout vlokken
1 citroen
1 bosje basilicum
1 bosje peterselie
scheutje frituurolie
extra: keukenpapier
0 0
Gefrituurde calamares

Gefrituurde calamares

met kruidenzout
Voorgerecht
ca. 20 min
4
personen

Recent bekeken