Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Hollandse tartaar met truffel

Hollandse tartaar met truffel

en mayonaise

ca. 15 min
6
personen

Kerstvoorgerecht tip: Deze heerlijke tartaar van eersteklas biefstuk met truffel en mayo. 

Ook Lekker (met)

1½ kg wild- of runderstoofvlees, snufje zout en peper, 3 el bloem, 5 el bakolie, klontje boter, 2 el tomatenpuree, 100 g gepelde uitjes of kleine sjalotten in partjes, 3 dl rode wijn, 2 blaadjes laurier, 2 takjes tijm, 1 pot runderfond, 500 g vastkokende aardappels, 50 g roomboter, extra: diepe, hoge ovenvaste schaaltjes
0 0
wild 'stew'

wild 'stew'

met aardappeldeksel
Hoofdgerecht
ca. 2½ uur (incl. 2 uur stoven)
4
personen
4 preien (dunne)
2 takjes verse tijm
1 el boter
3 dl rode wijn of rode port (als je van zoeter houdt)
1 pot wild fond (ca 400 ml)
2 el grove mosterd
700 g (ca) hertenbout aan 1 stuk (of 4 hertenbiefstukjes à 150 g)
snufje zout en peper
4 - 6 plakken Parmaham
klontje boter om in te bakken
0 0
hertenbief

hertenbief

met Parmaham en jus
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen

Recent bekeken