Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
hertenstoof met vossebessen

hertenstoof met vossebessen

en cantharellen

ca. 120 min.
4
personen

Lekker met in frieten gesneden en gebakken knolselderij, of met puree van knolselderij bestrooid met geroosterde gehakte pistachenootjes.

Ook Lekker (met)

4 preien (dunne)
2 takjes verse tijm
1 el boter
3 dl rode wijn of rode port (als je van zoeter houdt)
1 pot wild fond (ca 400 ml)
2 el grove mosterd
700 g (ca) hertenbout aan 1 stuk (of 4 hertenbiefstukjes à 150 g)
snufje zout en peper
4 - 6 plakken Parmaham
klontje boter om in te bakken
0 0
hertenbief

hertenbief

met Parmaham en jus
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen
1½ kg wild- of runderstoofvlees, snufje zout en peper, 3 el bloem, 5 el bakolie, klontje boter, 2 el tomatenpuree, 100 g gepelde uitjes of kleine sjalotten in partjes, 3 dl rode wijn, 2 blaadjes laurier, 2 takjes tijm, 1 pot runderfond, 500 g vastkokende aardappels, 50 g roomboter, extra: diepe, hoge ovenvaste schaaltjes
0 0
wild 'stew'

wild 'stew'

met aardappeldeksel
Hoofdgerecht
ca. 2½ uur (incl. 2 uur stoven)
4
personen
600 g wildzwijnsrack (schoongevliesd, vraag je poelier) of losse zwijnskoteletten
3 tomaten
4 stronkjes witlof
4 kleine stoofappeltjes (sterappeltjes)
80 g cranberry
1 el honing
1 el boter
olie om in te bakken
zout en peper
0 0
Zwijnskotelet

Zwijnskotelet

'à la chasseur'
Hoofdgerecht
ca. 50 min
4
personen

Recent bekeken