Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
hertenbiefstuk met rode wijn jus

hertenbiefstuk met rode wijn jus

met gepofte sjalotten en paddenstoelen

ca. 30 min
4
personen

Lekker met een zachte luchtige aardappelpuree, gepureerd met hete melk, boter en bestrooid met wat geraspte nootmuskaat.

Ook Lekker (met)

1½ kg hertenvlees (sukade)
zout en peper
2 el bloem
olie en boter om in te bakken
2 dl rode wijn
3 dl wildfond (pot)
2 laurierbladeren
4 kruidnagels
3 jeneverbessen
1 el vossebessen compote
scheutje rode wijn azijn
125 g vossebessen
1 à 2 plakken ontbijtkoek (van de ambachtelijke bakker)
400 g cantharellen of andere paddenstoelen
extra nodig: ruime stoofpan
0 0
hertenstoof met vossebessen

hertenstoof met vossebessen

en cantharellen
Hoofdgerecht
ca. 120 min.
4
personen
4 preien (dunne)
2 takjes verse tijm
1 el boter
3 dl rode wijn of rode port (als je van zoeter houdt)
1 pot wild fond (ca 400 ml)
2 el grove mosterd
700 g (ca) hertenbout aan 1 stuk (of 4 hertenbiefstukjes à 150 g)
snufje zout en peper
4 - 6 plakken Parmaham
klontje boter om in te bakken
0 0
hertenbief

hertenbief

met Parmaham en jus
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen

Recent bekeken