Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
hertenbief

hertenbief

met Parmaham en jus

ca. 35 min
4
personen

Lekker met zachte aardappelpuree en een mooi glas rode wijn.  

Ook Lekker (met)

2 kleine hazenruggen (of 1 grote)
2 el olijfolie
1 sjalotje
200 ml wildfond
1 tl sherryazijn
1 sinaasappel
1 bosje verse tijm
500 g raapjes
50 g roomboter
zout en peper
0 0
hazenrug

hazenrug

à l’orange
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
1½ kg hertenvlees (sukade)
zout en peper
2 el bloem
olie en boter om in te bakken
2 dl rode wijn
3 dl wildfond (pot)
2 laurierbladeren
4 kruidnagels
3 jeneverbessen
1 el vossebessen compote
scheutje rode wijn azijn
125 g vossebessen
1 à 2 plakken ontbijtkoek (van de ambachtelijke bakker)
400 g cantharellen of andere paddenstoelen
extra nodig: ruime stoofpan
0 0
hertenstoof met vossebessen

hertenstoof met vossebessen

en cantharellen
Hoofdgerecht
ca. 120 min.
4
personen
1½ kg wild- of runderstoofvlees, snufje zout en peper, 3 el bloem, 5 el bakolie, klontje boter, 2 el tomatenpuree, 100 g gepelde uitjes of kleine sjalotten in partjes, 3 dl rode wijn, 2 blaadjes laurier, 2 takjes tijm, 1 pot runderfond, 500 g vastkokende aardappels, 50 g roomboter, extra: diepe, hoge ovenvaste schaaltjes
0 0
wild 'stew'

wild 'stew'

met aardappeldeksel
Hoofdgerecht
ca. 2½ uur (incl. 2 uur stoven)
4
personen

Recent bekeken