Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
herfstsalade met tabouleh

herfstsalade met tabouleh

bloemkool, venkel, granaatappel en walnoten

ca. 30 min
4
personen

Ook Lekker (met)

200 g bulgur
1 winterpeen
¼ knolselderij
2 stuks topinamboer (aardpeer)
1 rauwe (gele of rode) biet
2 stengels bleekselderij
2 takjes bladpeterselie
2 takjes dille
1 citroen
2 el extra vergine olijfolie
1 granaatappel
2 el granaatappelmelasse (dit heeft bij de Turkse winkel: Nar Eksisi)
2 el Turkse yoghurt
0 0
winter-tabouleh

winter-tabouleh

met veel groenten
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen
500 g bloemige aardappels
200 g kastanjes
2 el lekkere extra vergine olijfolie
150 g spinazie
150 g bloem
1 ei
1 eidooier
1 teen knoflook
1 uitje
1 blikje gepelde tomaten (400 g)
100 g gepelde walnoten
chilipeper en zout
stukje pecorino (harde schapenkaas)
0 0
gnocchi met walnoten

gnocchi met walnoten

kastanjes en tomaat
Hoofdgerecht
ca. 40 min
4
personen
500 g (verse) pasta
250 g wilde spinazie
½ bosje basilicum
2 el lekkere extra vergine olijfolie
100 g vers gebrande walnoten
1 teentje knoflook
Parmezaanse kaas
zout
0 0
pasta met basilicum

pasta met basilicum

spinazie en geroosterde walnoten
Hoofdgerecht
ca. 15 min
4
personen

Recent bekeken