Verberg winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.
Hazenstoof met rode wijn

Hazenstoof met rode wijn

vijgen en chocolade

ca. 25 min. + ca.1,5 uur stoven
4
personen

Tip: maak de stoof een dag eerder om de smaken lekker door te laten trekken.

Ook Lekker (met)

4 preien (dunne)
2 takjes verse tijm
1 el boter
3 dl rode wijn of rode port (als je van zoeter houdt)
1 pot wild fond (ca 400 ml)
2 el grove mosterd
700 g (ca) hertenbout aan 1 stuk (of 4 hertenbiefstukjes à 150 g)
snufje zout en peper
4 - 6 plakken Parmaham
klontje boter om in te bakken
0 0
hertenbief

hertenbief

met Parmaham en jus
Hoofdgerecht
ca. 35 min
4
personen
600 g wildzwijnsrack (schoongevliesd, vraag je poelier) of losse zwijnskoteletten
3 tomaten
4 stronkjes witlof
4 kleine stoofappeltjes (sterappeltjes)
80 g cranberry
1 el honing
1 el boter
olie om in te bakken
zout en peper
0 0
Zwijnskotelet

Zwijnskotelet

'à la chasseur'
Hoofdgerecht
ca. 50 min
4
personen
2 kleine hazenruggen (of 1 grote)
2 el olijfolie
1 sjalotje
200 ml wildfond
1 tl sherryazijn
1 sinaasappel
1 bosje verse tijm
500 g raapjes
50 g roomboter
zout en peper
0 0
hazenrug

hazenrug

à l’orange
Hoofdgerecht
ca. 30 min
4
personen

Recent bekeken